Me autamme sinua voimaan paremmin.

 

Ymmärrämme haasteet arjen pyörityksen keskellä ja osaamme ottaa ne harjoittelussa huomioonVoit treenata kanssamme huoletta, sillä toimintamme pohjaa tutkittuun tietoon ja vahvaan käytännön kokemukseen. Lisäksi harjoittelet mukavalla ja yksityisellä kuntosalilla.  

 Innostavia tuloksia

  Kivutonta liikkumista

 Turvallisia treenejä

Personal Trainer & Fysioterapia

Hinta

 

Valmennuksemme ja fysioterapiamme rakentuvat aina asiakkaamme tavoitteiden ympärille. Kaikilla valmentajillamme on useiden vuosien kokemus sekä erittäin laaja koulutustausta (mm. pohjakoulutuksena fysioterapeutin (AMK), liikunnan ohjaajan (AMK) tai liikuntatieteiden maisterin opinnot). Valitessasi meidät voit olla varma, että saat PK-seudun parhaimmistoon kuuluvaa personal trainingiä sekä fysioterapiaa.

 

Personal Trainer ja Fysioterapia hinta koostuu kokonaisuudesta.

 

Valmennuksiimme sisältyy:

 Harjoitustapaamiset privaatilla studiolla

 Alku- ja lopputestauksen

 Ravitsemusvalmennukset

 Harjoitusohjelmat, ruokavaliot ym. materiaalin kirjallisena

 Etävalmennuksen sekä konsultointi tuki koko valmennuksen ajan

 Mahdolliset lisäpalvelut

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavuttavat tavoitteensa. Tämän takia tarjoamme pääasiassa vain valmennuskokonaisuuksia yksittäisten valmennustapaamisten tai harjoitusohjelmien sijaan. Toimintamme kulmakivenä on tulosvastuullisuus.

Haluamme taata asiakkaillemme pysyviä tuloksia. Valmennustemme hinta on keskimäärin 100-400€/kk. Hinta määräytyy aina valmennuskohtaisesti lähtökohdat ja toiveet huomioiden. Ota yhteyttä ja sovitaan ilmainen konsultointitapaaminen. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva valmennuskokonaisuus.

Valmennus voidaan maksaa 2-12 kuukauden korottomissa erissä.

Meillä Fysioterapiaan voi tulla ilman lääkärin lähetettä.

Tai laita viestiä vaikka heti!

Toivottu yhteydenottotapa

10 + 15 =