Me autamme sinua voimaan paremmin.

 

 

Ymmärrämme haasteet arjen pyörityksen keskellä ja osaamme ottaa ne harjoittelussa huomioonVoit treenata kanssamme huoletta, sillä toimintamme pohjaa tutkittuun tietoon ja vahvaan käytännön kokemukseen. Lisäksi harjoittelet mukavalla ja yksityisellä kuntosalilla.  

 Innostavia tuloksia

  Kivutonta liikkumista

 Turvallisia treenejä

Personal Trainer

Henkilökohtainen valmentaja

 

Personal Trainer on henkilökohtainen valmentajasi joka pitää huolen, että saavutat tavoitteesi. Painon pudotus, kunnon kohotus, juoksuharrastuksen aloittaminen, sinä päätät, me autamme. Personal Trainer tsemppaa, kannustaa, tukee ja ohjaa.

Personal Traineriemme avulla varmistat, että harjoittelusi vie kohti maalia tehokkaasti ja turvallisesti. Kaikki Personal Training Centerin valmentajat ovat raudanlujia ammattilaisia ja osaaminen on ehdotonta Suomen kärkeä.

Fysioterapia

Kokonaisvaltaista hoitoa

 

Personal Training Centerin fysioterapiassa painotamme aktiivista otetta. Meille on tärkeää löytää kipujesi ja vaivojesi syyt ja vaikuttaa niihin. Emme hoida vain oireita. Panostamme myös ennaltaehkäisyyn ja fysioterapia onkin loistava valinta silloin kun haluat varmistaa, että harjoittelusi on turvallista ja kehittävää.

Kaikilla fysioterapeuteillamme on pitkä kokemus alalta ja vankka ammattitaito. Meillä ei mene sormi suuhun haastavien tapausten kanssa!

 

Tulokset puhuvat puolestaan.

 

Asiakkainamme on yritysjohtajista aina kotiäiteihin. Valmennukseen tai kuntoutukseen hakeutumisen syyt vaihtelevat laidasta laitaan. On painonpudottajia, polvikipua juostessa, selkäleikkauksesta kuntoutujia tai ihan vain liikunnan iloa etsiviä. Mikään tavoite ei ole meille liian suuri tai pieni.

Ota yhteyttä ja varataan aika ilmaiseen konsultointi tapaamiseen, missä selvitetään miten me voisimme auttaa sinua.

Elämäni ensimmäisestä maratonista selvitty kunnialla läpi. Iso kiitos koko PTC:n tiimille avusta!

Martin K.

Espoo

Laita meille viestiä!

Toivottu yhteydenottotapa

5 + 13 =