Asiakkaiden kokemuksia

 

Lue millaisia kokemuksia asiakkaillamme on.

Lue täältä asiakkaidemme kokemuksia

Leila 58, Helsinki

 

Selkäkivut olivat vaivanneet minua jo pitkään. Selästäni on löytynyt vaikka ja mitä: kulumaa, välilevyjen madaltumista, ahtautta ja nikaman siirtymää. Liikkuminen pelotti ja aikaisemmin saamani kuntoutusohjeet olivat epämääräisiä ja ympäripyöreitä neuvoja. Näiden takia liikkuminen jäi vähille ja kunto heikkeni. Kun viimeisin selkäkipujakso tuli vuodenvaihteessa, aloin taas etsimään apua. Tuttavani suositteli minulle Personal Training Centerin fysioterapiaa.

Otin yhteyttä ja pian olinkin jo ensimmäisessä tapaamisessa. Ensimmäistä kertaa minulle selitettiin ymmärrettävästi mitä kaikki löydokset selässäni tarkoittavat ja mitä niiden suhteen voidaan tehdä. Jo tämä oli äärimmäisen helpottavaa. Minulle tehtiin oma harjoitteluohjelma, missä otettiin hyvin tarkasti huomioon selkäni tila sekä kokemattomuuteni lihaskuntoharjoittelusta. Liikunnan aloittaminen oli helppoa ja sain jatkuvaa tukea fysioterapeutiltani, mikä oli etenkin alkuun elintärkeää. Nykyään selkäkivut ovat lähes kokonaan poissa ja pystyn nauttimaan liikunnasta ilman rajoitteita. Iso kiitos ja suositus!

Kuva tulossa pian.

Sami 31, Vantaa

 

Olin viimeiset 12 vuotta elämästäni panostanut opiskeluihin ja sen jälkeen omaan työuraani terveyteni kustannuksella. Liikunta ei tähän yhtälöön mahtunut. Painoa pääsi kertymään ja kondis oli surkea. Mies oli saatava kuntoon. Olin katsonut sivusta kun kaverit laihduttivat kerta toisensa jälkeen vain lihotakseen heti takaisin. Päätin että asiat on tehtävä kerralla oikein, joten palkkasin apuun Personal Training Centerin PT:n.

Valmennus lähti loistavasti käyntiin ja vaikutuksen teki etenkin se, miten kokonaisvaltaisesti kaikki otettiin huomioon. Harjoitteluohjelmat sekä ruokavaliot suunniteltiin sopimaan tasan minun elämäntyyliini, mikä teki niiden noudattamisesta todella helppoa. Rasvaa paloi ja lihasta tuli koko valmennuksen ajan tasaiseen tahtiin ja kivana lisäbonuksena vanhat polvikivutkin hävisivät. Jopa vaimoltakin on tullut kehuja. Olen erittäin tyytyväinen tuloksiini ja suosittelen kaikille Personal Training Centeriä.

Salla 40, Helsinki

 

Hei, haluan kiittää Personal Training Centerin valmentajia kuluneesta vuodesta ja saavuttamistani tuloksista. On ollut hienoa huomata miten työn ja perhe-elämän keskellä on täysin mahdollista pudottaa painoa ja treenata tavoitteellisesti. Treenit ovat olleet tehokkaita ja ravinto-ohjeet helposti noudatettavia. Iso kiitos myös etätuesta, se on pitkillä työmatkoilla ollut tarpeen. Näillä opeilla paino pysyy varmasti poissa ja treenit osana elämää. Iso kiitos

Kuva tulossa pian.

Laita meille viestiä. Vastaamme 24 tunnin kuluessa.

Toivottu yhteydenottotapa

3 + 10 =